Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglish
RSS
Bobis Multi Applicator | BOBIS MULTI APPLICATOR | Bobis Multi Applicator | BOBIS MULTI APPLICATOR


De voordelen van de Bobis Multi Applicator.De BMA is een tafel applicator voor het aanbrengen van diverse zelfklevende materialen op een vlakke ondergrond. Zelfklevend vinyl, applicatie tape of een beschermfolie aanbrengen met vouwen, kreukels en lucht-insluitingen is met de BMA verleden tijd. Bij veel bedrijven is de BMA deel van het business concept geworden en al niet meer weg te denken uit de operationele omgeving.

De grote voordelen zijn:
• Het besparen van tijd.
• Hogere kwaliteit van het eindproduct.
• Verbeterde werkomstandigheden van de operator.
• Tijdloos design samengesteld uit milieubewuste materialen.

Met de BMA kan een operator wel tot 85 m2 materiaal per uur verwerken. Dit betekent vaak dat een printer deze hoeveelheid niet aankan. Een BMA met operator kan dan vaak ook meerdere printers bedienen waardoor de bottleneck in afwerking wordt opgelost. De BMA produceert perfect gladde oppervlakken zonder vouwen, kreukels en lucht-insluitingen en geeft de operator altijd de juiste werkpositie.
Met de optionele elektro hydraulische hoogteverstelling kan de werkhoogte eenvoudig aan iedere werknemer worden aangepast.

Wij bieden de BMA in drie verschillende uitvoeringen:
• Economy versie.
• LED verlichting in tafelblad.
• Elektro hydraulische hoogteverstelling.

Hierdoor kunnen we elke gewenste uitvoering aanbieden voor zowel de traditionele sign, printing, en bewegwijzeringsborden markt.
Elk model kan in diverse breedtes en lengtes worden geleverd.

Het stabiele onderstel wordt opgebouwd met aluminium constructie profielen en bestaat louter uit boutverbindingen. Door deze modulaire opbouw kan de BMA eenvoudig en zonder hulpmiddelen op iedere locatie ter wereld worden geïnstalleerd.
Installatie in een kelder of op de 3e etage is geen enkel probleem en binnen een aantal uren kan de BMA al in productie worden genomen.

Met een LED lichttafel wordt het voor de operator een genot om met de BMA te mogen werken. Daarbij opgeteld nog de energiebesparing van i.p.v. 14 x 55 Watt TL-lampen naar een voeding van 24 Volt LED strippen wordt zelfs de grootste pessimist nog vrolijk.

Met de aanschaf van een Bobis Multi Applicator haalt u het mooiste en beste in huis van wat er in de markt verkrijgbaar is.Klik hier voor PDF van de BMA


Aantal beschikbare foto's: 12

1

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2020 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.