Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglish
RSS
Bobis Kindly Applicator

Topdesign voor applicator lijn.

De applicators van Bobis Engineering staan voor hoge kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en een hoge en efficiënte productie. Bobis Engineering voegt vanaf vandaag een extra dimensie toe aan de bestaande applicator lijn.

Bobis Kindly ApplicatorModerne stijl.

Bobis Engineering maakt een stap voorwaarts. En daarvoor halen wij alles uit de kast. Met dit unieke machinedesign kijken we naar de toekomst. Dit moderne ontwerp sluit precies aan op onze ambities voor de toekomst. Een toekomst waarin de samenwerking tussen mens en machine centraal staan. Op naar het allerhoogste niveau van productie en efficiëntie. Onze ambitie. Vormgegeven in herkenbaarheid, kwaliteit, stijl en uitstraling.

Optimaal in bewegingsvrijheid voor uw operator.

Natuurlijk geldt bij Bobis Engineering altijd: veiligheid voorop. Binnen de ontwikkeling van onze applicatielijn wordt daar op de meest uiteenlopende niveaus aandacht aan geschonken. In combinatie met een hoge productie en flexibiliteit staan wij voor pure kwaliteit. Ondernemen blijft vooruitdenken. Met de introductie van ons nieuwe design is de bovenbalk overbodig geworden. Zo denken we met u mee. Altijd en overal.Perfect zicht op het productie proces.

Zien is geloven. Dat geldt ook voor het productieproces. Een visuele beoordeling of analyse is en blijft altijd noodzakelijk. Door de intelligente constructie van onze nieuwe applicator, garanderen wij u perfect zicht op het productieproces. Door de modulaire constructie kan men makkelijk en snel ten alle tijden het proces beoordelen. Kortom: een slim ontwerp.

Beschikbaarheid.
Bobis Kindly Applicator is vanaf heden beschikbaar in de diverse lengte en breedtematen.

Ter gelegenheid van de introductie van de Bobis Kindly Applicator hebben wij een winter actie voor de komende maanden december en januari.

Klik hier voor PDF van de BKADelen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.