Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglish
RSS
Algemeen | Bedrijfsprofiel

Welkom op de site van Bobis Engineering B.V.Lamineren wordt steeds meer een kwestie van maatwerk. Specifieke wensen, kleinere oplages, andere materialen, nieuwe toepassingen. Om snel en flexibel op de wisselende behoeften van uw afnemers te kunnen inspelen, kiest u partners die net zo innovatief en inventief zijn als u. Die uw markt kennen. Die aan een half woord genoeg hebben.

Zo'n partner is Bobis Engineering BV.Bobis Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van lijm- en lamineer-apparatuur. Naast standaardmachines bieden we produkten die op specificatie van onze klanten worden ontworpen. Onze innovatiteit is dan ook geen doel op zich.

We richten ons op het realiseren van doelmatige, pragmatische oplossingen. Vandaar ook onze korte ontwikkeltijd: tussen ruw idee en prototype zitten doorgaans slechts enkele maanden.

Maar laten we ons eerder nader aan u voorstellen. Bobis Engineering is ontstaan door de aankoop van de engineeringstak van Bobis BV, samengevoegd met de jarenlange engineering ervaring vanuit Sallmetall en Seal Graphics. Met onze partners kunnen we alert en accuraat reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen uit de markt. Anderzijds beschikken we over voldoende capaciteit om ook grotere opdrachten snel en vakkundig tot een goed einde te brengen.

De kracht van Bobis Engineering ligt in de juiste afstemming van inkoop, assemblage en logistiek.


Privacyverklaring

LEES SNEL VERDER OP DE PAGINA NIEUWSBMA nu met LED verlichting verkrijgbaarDelen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

 | Algemeen | Bedrijfsprofiel

Distributeurs gezocht voor diverse landen
Was U op zoek naar Bobis Lijmapparatuur? Klik dan hier..

©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.